Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.8
    • Fix Version/s: 1.8.1
    • Component/s: SCORM
    • Labels:
      None
    • Environment:
      RedHat
    • Database:
      MySQL
    • Affected Branches:
      MOODLE_18_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_18_STABLE
    • Rank:
      24507

      Description

      Hi,

      After the student has answered I take a look into the score details.

      When I try to read what a student has answered in a text field then I only see this:

      cmi.interactions_3.student_response Er: a

      Where it should have been:

      cmi.interactions_3.student_response Er: aøåæ

      So the bug seems to take away the last 3 Danish vocals: øåæ

      Can this be configured differently or is this a bug??

        Activity

        Hide
        Jens Gammelgaard added a comment -

        Hi Eloy,

        I think Roberto is at vacation - and I hope you can help about this issue since it is also existing of the 1.81+ version of today and might be a UTF-8 bug.

        Thank you so much - if you can help with this urgent issue...

        Cheers,

        Jens

        Show
        Jens Gammelgaard added a comment - Hi Eloy, I think Roberto is at vacation - and I hope you can help about this issue since it is also existing of the 1.81+ version of today and might be a UTF-8 bug. Thank you so much - if you can help with this urgent issue... Cheers, Jens
        Hide
        Jens Gammelgaard added a comment -

        Ciao Reberto!

        Nice to see that you are back,-

        Can you please reply about the prospects of solving this issue...

        Is it a bug in Moodle - since Moodle seems to cut away special none English vocals...

        Looking forward to hear your note on this.

        Thanks,

        BR
        Jens

        Show
        Jens Gammelgaard added a comment - Ciao Reberto! Nice to see that you are back,- Can you please reply about the prospects of solving this issue... Is it a bug in Moodle - since Moodle seems to cut away special none English vocals... Looking forward to hear your note on this. Thanks, BR Jens
        Hide
        Roberto Pinna added a comment -

        Fixed in CVS both MOODLE_18_STABLE and HEAD.
        I tried strange characters like åø?? and it seems to work now.
        Please let me know

        Sorry for the big delay,
        Roberto

        Show
        Roberto Pinna added a comment - Fixed in CVS both MOODLE_18_STABLE and HEAD. I tried strange characters like åø?? and it seems to work now. Please let me know Sorry for the big delay, Roberto
        Hide
        Jens Gammelgaard added a comment -

        Thanks - Just tested and it works

        Show
        Jens Gammelgaard added a comment - Thanks - Just tested and it works

          People

          • Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: