Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-10213

Feedback for Shortanswer breaks LayOut

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.7.2
    • Fix Version/s: 1.7.3
    • Component/s: Quiz
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_17_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_17_STABLE
    • Rank:
      29383

      Description

      Feedback text goes right out of boarder.Is it a problem of quiz or theme?

      1. attempt.htm
        14 kB
        Ralf Hilgenstock
      1. Shortanswer.png
        9 kB

        Activity

        Hide
        Tim Hunt added a comment -

        This is almost certainly a problem with the theme. Which browser are you using? If it happens in Firefox, can you use Dom inspector to investigate what is going on.

        Basically, if it is a CSS problem, it is a theme thing. If it is a HTML problem, it is a question type problem.

        Show
        Tim Hunt added a comment - This is almost certainly a problem with the theme. Which browser are you using? If it happens in Firefox, can you use Dom inspector to investigate what is going on. Basically, if it is a CSS problem, it is a theme thing. If it is a HTML problem, it is a question type problem.
        Hide
        Ralf Hilgenstock added a comment -

        The problem happens only with IE. I found that IE 6 and 7 break it. I tried it with formal white and standard and got the same results.

        Attached is the file.

        Show
        Ralf Hilgenstock added a comment - The problem happens only with IE. I found that IE 6 and 7 break it. I tried it with formal white and standard and got the same results. Attached is the file.
        Hide
        Tim Hunt added a comment -

        I can reproduce this in Moodle 1.7.2+

        And someone has already fixed this bug in Moodle 1.8 and later.

        I've back-ported the fix, and cleaned up the CSS in all versions.

        Show
        Tim Hunt added a comment - I can reproduce this in Moodle 1.7.2+ And someone has already fixed this bug in Moodle 1.8 and later. I've back-ported the fix, and cleaned up the CSS in all versions.

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: