Details

    • Type: Sub-task
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Not a bug
    • Affects Version/s: 1.8.2
    • Fix Version/s: 1.9
    • Component/s: Language
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Linux, mysql
    • Database:
      MySQL
    • Affected Branches:
      MOODLE_18_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_19_STABLE

      Description

      I´we downloaded "http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=74975" file, installed it, at it work just fine!!
      Thanks!!

      Now here is the problem. I translated lang file into portuguese and special caracters lice çâé etc. show up as ????
      This shows only in search part of the page. Header ad footer of the page do not have this problem.
      When i go and manualy change in my firefox from utf-8 to US-ASCII it inverts the problem!!! Header and footer displays ??? and search çãé.
      Any ideas?
      thanks

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            koen Koen Roggemans
            Reporter:
            uros uros
            Tester:
            Nobody
            Participants:
            Component watchers:
            David Mudrák (@mudrd8mz), Helen Foster, Víctor Déniz Falcón
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Fix Release Date:
              3/Mar/08