Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-11106

Images not showing up in shared categories

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.9
    • Fix Version/s: 1.9
    • Component/s: Questions
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_19_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_19_STABLE

      Description

      I am currently testing moodle 1.9 on Mac OS using MAMP 1.4.1, which has PHP 1.5.6 and MySQL 5.0.19.

      I am a complete newbie and have been developing a system using moodle 1.8 to go live in October, but I wanted to try the new shared questions feature in 1.9.

      I have created a test question in the default for core system category which links to an image which I uploaded to the files directory on the front page. If i create a quiz on the front page the image shows up, but if i create a quiz using the test question in a course the question shows up but the image does not.

      I then uploaded the image file into the course file directory and created another question then attempted to move it to core system category but got he following error message: Need to pass courseid or cmid to this script.

      I'm not sure if it's me doing something wrong, or if it is a bug. Please help!

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            jamiesensei Jamie Pratt
            Reporter:
            moley Lynn Mole
            Tester:
            Nobody
            Participants:
            Component watchers:
            Tim Hunt, Andrew Nicols, Dongsheng Cai, Huong Nguyen, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Fix Release Date:
              3/Mar/08