Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-11770

Blank screen is presented when trying to tag a blog with a tag that has already been used to tag a user.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.9
    • Fix Version/s: 1.9, 2.0
    • Component/s: Blog
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_19_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_19_STABLE, MOODLE_20_STABLE

      Description

      It is not possible to tag a blog with a tag that has already been used to tag a user, even though it is possible to tag a user with a tag that has been used to tag a blog.

      The effect of trying to create a blog with a tag that has already been used to tag a user is to be left with a totally blank screen (no error message, no error, and no tag saved - other elements of the blog are saved correctly).

      Please note this is noted on Moodle 1.9 Beta + (2007092001) code.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            lazyfish Yu Zhang
            Reporter:
            jb23347 John Beedell
            Tester:
            Nobody
            Participants:
            Component watchers:
            Adrian Greeve, Jake Dallimore, Mathew May, Mihail Geshoski, Peter Dias
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Fix Release Date:
              3/Mar/08