Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-11833

Quiz appear a blank. I put in debug mode and received the following message "Fatal error Class name must be a valid object or a string in C \moodle\moodle\lib\pagelib.php on line 67".

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 1.8.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Quiz
    • Labels:
      None
    • Environment:
      windows 2003

      Description

      "After finishing to prepare a quiz, when you go to see quiz, only appear a blank page. I put in debug mode and received the following message "Fatal error Class name must be a valid object or a string in C \moodle\moodle\lib\pagelib.php on line 67". You can see the error visiting "http //www.cursostelecom.lastingnet.com/mod/quiz/index.php?id=2" in this link, click on Test1 see the message."

        Gliffy Diagrams

          Issue Links

            Activity

            Hide
            jtrompiz Jose Trompiz added a comment -

            Some settings in my config.php are:

            ?php /// Moodle Configuration File

            unset($CFG);

            $CFG->dbtype = 'mysql';
            $CFG->dbhost = 'localhost';
            $CFG->dbname = 'moodle';

            $CFG->dbpersist = false;
            $CFG->prefix = 'mdl_';

            $CFG->wwwroot = '';
            $CFG->dirroot = 'C:\moodle\moodle';
            $CFG->dataroot = 'e:\moodle/moodledata';

            The $CFG->wwwroot = ''; is empty because was the only way that my site work over internet

            Show
            jtrompiz Jose Trompiz added a comment - Some settings in my config.php are: ?php /// Moodle Configuration File unset($CFG); $CFG->dbtype = 'mysql'; $CFG->dbhost = 'localhost'; $CFG->dbname = 'moodle'; $CFG->dbpersist = false; $CFG->prefix = 'mdl_'; $CFG->wwwroot = ''; $CFG->dirroot = 'C:\moodle\moodle'; $CFG->dataroot = 'e:\moodle/moodledata'; The $CFG->wwwroot = ''; is empty because was the only way that my site work over internet
            Hide
            timhunt Tim Hunt added a comment -

            Setting $CFG->wwwroot to '' is not the only way to get your site working over the internet.

            As you found, it does not work at all.

            Also, this bug with $CFG->wwwroot set incorrectly causing strange errors has been reported several tiems before. Please search for duplicate bug reports before filing new ones.

            Show
            timhunt Tim Hunt added a comment - Setting $CFG->wwwroot to '' is not the only way to get your site working over the internet. As you found, it does not work at all. Also, this bug with $CFG->wwwroot set incorrectly causing strange errors has been reported several tiems before. Please search for duplicate bug reports before filing new ones.
            Hide
            jtrompiz Jose Trompiz added a comment -

            Thanks Tim.

            Last nigt I solved it. Sorry by reported as a new bugs, but when I search in bug tracking I didn´t find it. I think that if bugs reports including a debugging messages from moodle it could be easier to find it.

            Thanks again for your fast answer.

            Regards
            Jose Trompiz

            Show
            jtrompiz Jose Trompiz added a comment - Thanks Tim. Last nigt I solved it. Sorry by reported as a new bugs, but when I search in bug tracking I didn´t find it. I think that if bugs reports including a debugging messages from moodle it could be easier to find it. Thanks again for your fast answer. Regards Jose Trompiz

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: