Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-13763

1.9 user pictures loading from old location

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Not a bug
    • Affects Version/s: 1.9
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: General
    • Labels:
      None
    • Environment:
      WAMP
      PHP 5.2.5
      MySQL 5.0.51a
    • Database:
      MySQL
    • Affected Branches:
      MOODLE_19_STABLE

      Description

      I just upgraded my live 1.8.4+ (latest cvs stable version) to the released version of 1.9 stable on my development server and user pictures seem to be loading from moodledata/users/ instead of the newer location moodledata/user/. I'm seeing some older pictures on some users, and other newer users have no picture at all (just the default pic).

      Edit...possibly related to this issue?

      http://tracker.moodle.org/browse/MDL-8605

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              dougiamas Martin Dougiamas
              Reporter:
              smithrn Ryan Smith
              Participants:
              Component watchers:
              Adrian Greeve, Jake Dallimore, Mathew May, Mihail Geshoski, Peter Dias
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: