Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-14251

not correct clean of a particular message

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 1.9
    • Fix Version/s: 2.0.10
    • Component/s: Filters, Forum
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_19_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_20_STABLE
    • Rank:
      590

      Description

      As described in
      http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=94288 copy the text:
      ---------------------- from this row excluded --------------------------------
      'label_between wrong quotes"
      'label_between wrong quotes"

      ($onerecord=
      ---------------------- up to this row excluded --------------------------------
      and create a new message with it into a moodle forum... maybe answering my post.

      Take cre to: turn the html editor on AND don't do it with admin privileges.

      If you do so, the text will not be cleaned correctly and one extra X will be added to the post as specified in the thread.
      If you do so with admin privileges all will be rightly cleaned and no error will be shown.

        Activity

        Hide
        Daniele Cordella added a comment -

        Errata corrige:
        It was: Take cre to: turn the html editor on AND don't do it with admin privileges.

        Instead of: Take care to: turn the html editor on AND don't do it with admin privileges.

        Sorry.

        Show
        Daniele Cordella added a comment - Errata corrige: It was: Take cre to: turn the html editor on AND don't do it with admin privileges. Instead of: Take care to: turn the html editor on AND don't do it with admin privileges. Sorry.
        Hide
        Petr Škoda added a comment - - edited

        Hello,

        this is a known limitation caused by early implementation of text cleaning. Unfortunately removing to this feature requires full code review, I hope it will be fixed in 2.0

        Petr

        Show
        Petr Škoda added a comment - - edited Hello, this is a known limitation caused by early implementation of text cleaning. Unfortunately removing to this feature requires full code review, I hope it will be fixed in 2.0 Petr
        Hide
        Daniele Cordella added a comment -

        Thanks Petr.

        Show
        Daniele Cordella added a comment - Thanks Petr.
        Hide
        Dan Marsden added a comment -

        Hi There,

        Support for general bug fixes on the Moodle 1.9 branch ended June 2011 - support for serious security issues on the Moodle 1.9 branch ends Dec 2013

        as this is not a security issue this is being closed as "won't fix" - please upgrade to a more recent supported Moodle version.

        More information on the support cycles for Moodle versions is available here:
        http://docs.moodle.org/dev/Releases#Moodle_1.9

        If you find this is still an issue with Moodle 2.5 please create a new bug with information on how to reproduce the issue - thanks.

        Show
        Dan Marsden added a comment - Hi There, Support for general bug fixes on the Moodle 1.9 branch ended June 2011 - support for serious security issues on the Moodle 1.9 branch ends Dec 2013 as this is not a security issue this is being closed as "won't fix" - please upgrade to a more recent supported Moodle version. More information on the support cycles for Moodle versions is available here: http://docs.moodle.org/dev/Releases#Moodle_1.9 If you find this is still an issue with Moodle 2.5 please create a new bug with information on how to reproduce the issue - thanks.

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: