Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-14262

wrong link from logs

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.8.4
    • Fix Version/s: 1.8.6, 1.9.1
    • Component/s: Administration
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_18_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_18_STABLE, MOODLE_19_STABLE

      Description

      in www.25sorrisi.it
      I asked for logs and I got what is reported in the picture.
      The link "forum user report" points to "http://www.25sorrisi.it/moodle/mod/forum/user.php?id=3&user=28&mode=posts"
      but by clicking on it the pop up window shows the error "A required parameter (course) was missing"

      If you need to get inside 25sorrisi, just ask to abix, of course.
      Ciao.

        Attachments

        1. Img.gif
          Img.gif
          10 kB
        2. log_2.patch
          2 kB
        3. fix.php
          0.9 kB
        4. fix.py
          1 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              dongsheng Dongsheng Cai
              Reporter:
              daniss Daniele Cordella
              Tester:
              Eloy Lafuente (stronk7)
              Participants:
              Component watchers:
              Andrew Nicols, Dongsheng Cai, Huong Nguyen, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Fix Release Date:
                15/May/08