Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-1455

Problem with insert link dialog in HTML editor

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: HTML Editor (TinyMCE)
    • Labels:
      None
    • Environment:
      All
    • Affected Branches:
      MOODLE_13_STABLE

      Description

      Mozilla, in a forum (for example)

      1. type some text

      2. Insert link

      3. enter a URL

      4. click OK

      5. the dialogue appears to go and the link is made

      Bug: the dialogue is still there but behind the main window! it prevent you from clicking save changes ...

      this is blocking 1.3 release.

      I'm looking at it but could you too ..?

        Gliffy Diagrams

          Activity

          Hide
          Martin Dougiamas added a comment -

          From Martin Dougiamas (martin at moodle.com) Tuesday, 25 May 2004, 10:18 AM:

          Damn, it's working now ... not sure why ...

          From Martin Dougiamas (martin at moodle.com) Tuesday, 25 May 2004, 10:24 AM:

          No, it's back now .... wierd flakiness.

          Works fine on IE

          From Janne Mikkonen (janne.mikkonen at julmajanne.com) Tuesday, 25 May 2004, 02:35 PM:

          I'll check it out.

          There have been problems with dialogs and Gecko based browsers from the begining.

          From Janne Mikkonen (janne.mikkonen at julmajanne.com) Tuesday, 25 May 2004, 04:13 PM:

          I'm not getting this error, it seems to work a ok...

          Tested on Windows IE 6.0, FireFox 0.8, Mozilla 1.6.

          Are there any errors or warnings in JavaScript console?

          From Martin Dougiamas (martin at moodle.com) Tuesday, 25 May 2004, 04:29 PM:

          I think it's fixed now - thanks for looking!

          We commented out some lines in htmlarea.php (see CVS)

          Show
          Martin Dougiamas added a comment - From Martin Dougiamas (martin at moodle.com) Tuesday, 25 May 2004, 10:18 AM: Damn, it's working now ... not sure why ... From Martin Dougiamas (martin at moodle.com) Tuesday, 25 May 2004, 10:24 AM: No, it's back now .... wierd flakiness. Works fine on IE From Janne Mikkonen (janne.mikkonen at julmajanne.com) Tuesday, 25 May 2004, 02:35 PM: I'll check it out. There have been problems with dialogs and Gecko based browsers from the begining. From Janne Mikkonen (janne.mikkonen at julmajanne.com) Tuesday, 25 May 2004, 04:13 PM: I'm not getting this error, it seems to work a ok... Tested on Windows IE 6.0, FireFox 0.8, Mozilla 1.6. Are there any errors or warnings in JavaScript console? From Martin Dougiamas (martin at moodle.com) Tuesday, 25 May 2004, 04:29 PM: I think it's fixed now - thanks for looking! We commented out some lines in htmlarea.php (see CVS)
          Hide
          Michael Blake added a comment -

          assign to a valid user

          Show
          Michael Blake added a comment - assign to a valid user

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: