Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-16018

Text area not show in edit entry default template

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 1.9.2
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Firefox
    • URL:
      I can give you acces to edit on my site if you need it.
    • Affected Branches:
      MOODLE_19_STABLE
    • Rank:
      1109

      Description

      I use the default template when editing a database record. If the record type is a text area, the html editor shows but the field itself is not visible. In Safari, I can grab theedge of the textarea and drag it bigger. so the area is there but the amount of page space given to it is too small.

        Activity

        Hide
        Mark Pearson added a comment -

        I think I have found a workaround to this. Take a look at this discussion in the Database forum :
        http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=142082

        Show
        Mark Pearson added a comment - I think I have found a workaround to this. Take a look at this discussion in the Database forum : http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=142082
        Hide
        Eloy Lafuente (stronk7) added a comment -

        Hi Mark, well spotted!

        I've introduce one change in 1.9.7+ so, if the height is <7 and the htmlarea is going to be used, 7 is used instead, so it's impossible to get smaller heights.

        Also, I've tried to see how it works under Moodle 2.0 (tinymce) and it seems that tinymce is ignoring completely the size of the enclosing html tag. I've tried with various heights (rows) and the editor shows always the same size. More yet, the size in Safari and Firefox is radically different!

        Adding Petr here as he knows far more than me about tinymce and perhaps there is some theme/skin fixing the size (it shouldn't IMO).

        Ciao

        Show
        Eloy Lafuente (stronk7) added a comment - Hi Mark, well spotted! I've introduce one change in 1.9.7+ so, if the height is <7 and the htmlarea is going to be used, 7 is used instead, so it's impossible to get smaller heights. Also, I've tried to see how it works under Moodle 2.0 (tinymce) and it seems that tinymce is ignoring completely the size of the enclosing html tag. I've tried with various heights (rows) and the editor shows always the same size. More yet, the size in Safari and Firefox is radically different! Adding Petr here as he knows far more than me about tinymce and perhaps there is some theme/skin fixing the size (it shouldn't IMO). Ciao
        Hide
        Eloy Lafuente (stronk7) added a comment -

        Setting fixfor 1.9.8. Leaving open to see if we can fix this for 2.0. Ciao

        Show
        Eloy Lafuente (stronk7) added a comment - Setting fixfor 1.9.8. Leaving open to see if we can fix this for 2.0. Ciao
        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        Thanks for reporting this issue.

        We have detected that this issue has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported.

        If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.3 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed.

        Michael d;

        4d6f6f646c6521

        Show
        Michael de Raadt added a comment - Thanks for reporting this issue. We have detected that this issue has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported. If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.3 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed. Michael d; 4d6f6f646c6521
        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        I'm closing this issue as it has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported.

        If you still believe this is an issue in supported versions, please report a new issue.

        Show
        Michael de Raadt added a comment - I'm closing this issue as it has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported. If you still believe this is an issue in supported versions, please report a new issue.

          People

          • Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: