Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-17104

multianswer (Cloze) old subquestions are not properly deleted in 2.0

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: 2.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Questions
    • Labels:
      None
    • Database:
      Any
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE

      Description

      multianswer (Cloze) old subquestions are not properly deleted in 2.0 because the list of questions to be deleted are not properly coded for the new DB interface.

        Gliffy Diagrams

          Issue Links

            Activity

            Hide
            Pierre Pichet added a comment -

            Also found that the delete of unused questions need some changes so backtracking to older moodle versions

            Show
            Pierre Pichet added a comment - Also found that the delete of unused questions need some changes so backtracking to older moodle versions
            Hide
            Michael de Raadt added a comment -

            Thanks for reporting this issue.

            We have detected that this issue has been inactive for over a year. It was reported as affecting versions that are no longer supported.

            If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.5 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed.

            Michael d.

            TW9vZGxlDQo=

            Show
            Michael de Raadt added a comment - Thanks for reporting this issue. We have detected that this issue has been inactive for over a year. It was reported as affecting versions that are no longer supported. If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.5 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed. Michael d. TW9vZGxlDQo=
            Hide
            Tim Hunt added a comment -

            I think this has been fixed since about Moodle 2.1.

            Show
            Tim Hunt added a comment - I think this has been fixed since about Moodle 2.1.

              People

              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: