Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-17861

Problem with the Lesson in Grade Book

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 1.9.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Lesson
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Ubuntu 8.04 LTS Server, Dell PowerEdge 2650, Dual Xeons at about 3 GHz, 4 GB of RAM, 4 Hard Drives in RAID5 with a hot spare (5 drives total).
    • Database:
      MySQL
    • Affected Branches:
      MOODLE_19_STABLE
    • Rank:
      4931

      Description

      A teacher has been having some problems with the lesson module. It didn't return the correct grades for a student into the grade book. It says everyone who took it got 100% but if you check the lesson itself (as a teacher or admin) it shows that some students didn't get 100%.

      edit Other issue was fixed. The teacher forgot to use the wildcard for if it was wrong and that cause the problem with the library file. The attachment was for this issue, please disregard it.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Przemyslaw Stencel added a comment -

          this is a duplicate issue

          Show
          Przemyslaw Stencel added a comment - this is a duplicate issue
          Hide
          Martin Dougiamas added a comment -

          Reassigning this to moodle.com for the time being, since Mark Nielsen is not maintaining Lesson any more. Please comment/vote/patch any crucial bugs that affect you for 2.0 to help us prioritise fixes for the upcoming release.

          Show
          Martin Dougiamas added a comment - Reassigning this to moodle.com for the time being, since Mark Nielsen is not maintaining Lesson any more. Please comment/vote/patch any crucial bugs that affect you for 2.0 to help us prioritise fixes for the upcoming release.
          Hide
          Michael de Raadt added a comment -

          Thanks for reporting this issue.

          We have detected that this issue has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported.

          If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.1 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed.

          Michael d;

          lqjjLKA0p6

          Show
          Michael de Raadt added a comment - Thanks for reporting this issue. We have detected that this issue has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported. If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.1 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed. Michael d; lqjjLKA0p6
          Hide
          Michael de Raadt added a comment -

          I'm closing this issue as it appears to have become inactive and is probably not relevant to a current supported version. If you are encountering this problem or one similar, please launch a new issue.

          Show
          Michael de Raadt added a comment - I'm closing this issue as it appears to have become inactive and is probably not relevant to a current supported version. If you are encountering this problem or one similar, please launch a new issue.

            People

            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: