Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-21399

Admin block disappears on front page

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 1.9.7
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Blocks
    • Labels:
      None
    • Database:
      MySQL
    • Affected Branches:
      MOODLE_19_STABLE
    • Rank:
      2544

      Description

      After having a student register for the first time with a new domain name, the admin block for the administrator disappeared on the front page. Staff members have registered via email authen with another domain without problems.

      The admin options are still accessible by directly typing in the web address, but the block itself is gone.

      I've tried setting my role on the front page to administrator, but it still does not appear.

        Activity

        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        Thanks for reporting this issue.

        We have detected that this issue has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported.

        If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.1 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed.

        Michael d;

        lqjjLKA0p6

        Show
        Michael de Raadt added a comment - Thanks for reporting this issue. We have detected that this issue has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported. If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.1 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed. Michael d; lqjjLKA0p6
        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        I'm closing this issue as it appears to have become inactive and is probably not relevant to a current supported version. If you are encountering this problem or one similar, please launch a new issue.

        Show
        Michael de Raadt added a comment - I'm closing this issue as it appears to have become inactive and is probably not relevant to a current supported version. If you are encountering this problem or one similar, please launch a new issue.

          People

          • Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: