Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-23284

database field of type lat/long causes the navigation block to display in the wrong spot.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.0
    • Fix Version/s: 2.0
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_20_STABLE

      Description

      See the forum for screenshots. http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=154052

      Appears to be just lat/longs but test all field types for similar issues. Seems to be due to an unclosed table.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

              Hide
              jonathan Jonathan Harker added a comment -

              I'll test this shortly - but looks very much like a php-tidy fix I did for weird forum layouts in 1.9 a year or three ago

              Show
              jonathan Jonathan Harker added a comment - I'll test this shortly - but looks very much like a php-tidy fix I did for weird forum layouts in 1.9 a year or three ago
              Hide
              danmarsden Dan Marsden added a comment -

              assigning to JH

              Show
              danmarsden Dan Marsden added a comment - assigning to JH
              Hide
              danmarsden Dan Marsden added a comment -

              Jonathan - did you make any progress with this?

              Show
              danmarsden Dan Marsden added a comment - Jonathan - did you make any progress with this?
              Hide
              jonathan Jonathan Harker added a comment -

              Couldn't reproduce... will have another look later this week

              Show
              jonathan Jonathan Harker added a comment - Couldn't reproduce... will have another look later this week
              Hide
              jonathan Jonathan Harker added a comment -

              The problem is the param2 select box is churning out a print_error() in the middle of the <select> element, which screws up the rest of the HTML output.

              Show
              jonathan Jonathan Harker added a comment - The problem is the param2 select box is churning out a print_error() in the middle of the <select> element, which screws up the rest of the HTML output.
              Hide
              jonathan Jonathan Harker added a comment -

              Patch for CVS HEAD

              Show
              jonathan Jonathan Harker added a comment - Patch for CVS HEAD
              Hide
              jonathan Jonathan Harker added a comment -

              (better) patch for CVS HEAD.

              Show
              jonathan Jonathan Harker added a comment - (better) patch for CVS HEAD.
              Hide
              danmarsden Dan Marsden added a comment -

              Hi Jonathan that get_records_select call can probably just be a standard get_records call can't it? - might look a bit simpler.

              Show
              danmarsden Dan Marsden added a comment - Hi Jonathan that get_records_select call can probably just be a standard get_records call can't it? - might look a bit simpler.
              Hide
              jonathan Jonathan Harker added a comment -

              Good spotting Dan done.

              Show
              jonathan Jonathan Harker added a comment - Good spotting Dan done.

                People

                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  1 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:
                    Fix Release Date:
                    24/Nov/10