Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-23485

Lesson :: Branch Tables not working at all

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.0
    • Fix Version/s: 2.0
    • Component/s: Lesson
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_20_STABLE

      Description

      Moodle 2.0 Preview 4+ (Build: 20100722)

      Create a Lesson.
      Create a Branch Table.
      Upon saving Branch TAble, we get error message:

      Error: could not find answer
      line 2014 of \mod\lesson\lib.php: call to debugging()
      line 1025 of \mod\lesson\lib.php: call to lesson_page->get_answers()
      line 343 of \mod\lesson\view.php: call to lesson_base->__get()

      Create a few more Branch Tables, linking them in sequential order... same error message is displayed upon saving.

      Preview lesson

      The text (contents) of the Branch Tables is not displayed, we only see a "Continue" button... leading to nowhere...

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            skodak Petr Skoda
            Reporter:
            rezeau Joseph Rézeau
            Tester:
            Nobody
            Participants:
            Component watchers:
            Adrian Greeve, Jake Dallimore, Mathew May, Mihail Geshoski, Peter Dias
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Fix Release Date:
              24/Nov/10