Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-24061

Adding new item in dataset does not work properly

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.0
    • Fix Version/s: 2.0
    • Component/s: Questions
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Fresh installation of Moodle 2.0 alpha1 in a linux debian squeeze testing server.
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_20_STABLE

      Description

      When editing a calculated multichoice question, adding only one (1) set of new wildcard values does not work. No problem in adding 10, 20 or more sets at a time. Also no problem deleting just one set.

      To reproduce: Create a calculated multichoice question with only one wilcard (in my case, a square's side lenghth

      {c}), and two possible answers (in my case the area {=pow({c}

      ,2)} and perimeter {=4*{c}}). Use private sets. Trying to add only one set doesn't work.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            ppichet Pierre Pichet
            Reporter:
            orestes Orestes Mas
            Tester:
            Nobody
            Participants:
            Component watchers:
            Tim Hunt, Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Fix Release Date:
              24/Nov/10