Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-24558

Ratings display looks wrong in forums

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.0
    • Fix Version/s: 2.0
    • Component/s: Ratings
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_20_STABLE

      Description

      Andrew, look at a discussion on moodle.org, eg http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=156962

      Click on the "-" that is displayed on posts that don't have any ratings yet.

      You get a popup with:

      -------------
      forum/noresult

      More information about this error
      Stack trace:

      • line 379 of /lib/setuplib.php: moodle_exception thrown
      • line 82 of /rating/index.php: call to print_error()
        ---------------

      When there is ratings, it fares better, but still goes outside the window for me.

      Can you check all this and clean it up?

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              andyjdavis Andrew Davis
              Reporter:
              dougiamas Martin Dougiamas
              Tester:
              Nobody
              Participants:
              Component watchers:
              Adrian Greeve, Jake Dallimore, Mathew May, Mihail Geshoski, Peter Dias
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Fix Release Date:
                24/Nov/10