Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-25260

Youtube video displays more than once in wiki

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 2.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Wiki (2.x)
    • Labels:
      None
    • Database:
      Any
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE
    • Rank:
      6486

      Description

      When adding a YouTube video through the cut and paste of the url method into the editor of a wiki page (with the YouTube link filter on) the video is displayed more than once.

      If you use the Moodle Media button it works fine and only displays one copy.

      I think this is because the cut and paste method generates text like (<a href="http://www.youtube.com/watch?v=LO3csMriin8">http://www.youtube.com/watch?v=LO3csMriin8</a>). This has two links in it.

      This method does work on normal pages without a problem.

        Activity

        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        Thanks for reporting this issue.

        We have detected that this issue has been inactive for over a year. It was reported as affecting versions that are no longer supported.

        If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.5 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed.

        Michael d.

        TW9vZGxlDQo=

        Show
        Michael de Raadt added a comment - Thanks for reporting this issue. We have detected that this issue has been inactive for over a year. It was reported as affecting versions that are no longer supported. If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.5 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed. Michael d. TW9vZGxlDQo=
        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        I'm closing this issue as it has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported.

        This is being done as part of a bulk annual clean-up of issues.

        If you still believe this is an issue in supported versions, please create a new issue.

        Show
        Michael de Raadt added a comment - I'm closing this issue as it has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported. This is being done as part of a bulk annual clean-up of issues. If you still believe this is an issue in supported versions, please create a new issue.

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: