Details

    • Type: Sub-task Sub-task
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.0.1
    • Fix Version/s: 2.0.3
    • Component/s: Themes
    • Labels:
    • Environment:
      LAMP
    • Database:
      MySQL
    • Difficulty:
      Moderate
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_20_STABLE
    • Rank:
      15364

      Description

      On 1.9.5+ upgrade to 2.0.1+ test upgrade, I find that dropdown menu does not show nicely in Overlay theme in IE8. It does however appear properly in Firefox & Chrome. The screenshot is attached.

        Activity

        Hide
        Manish Verma added a comment -

        This issue is there with Fusion theme also.

        Show
        Manish Verma added a comment - This issue is there with Fusion theme also.
        Hide
        Mary Evans added a comment -

        It's happening to all core themes which use custom menu such Fusion, Brick, Splash, Binarius, Arialist to name a few.

        Although at the start the themes, as they first load, look fine it only after Javascript kicks in that the problem starts.

        Show
        Mary Evans added a comment - It's happening to all core themes which use custom menu such Fusion, Brick, Splash, Binarius, Arialist to name a few. Although at the start the themes, as they first load, look fine it only after Javascript kicks in that the problem starts.
        Hide
        Mary Evans added a comment -

        screenshot of Fusion theme

        Show
        Mary Evans added a comment - screenshot of Fusion theme
        Hide
        Martin Dougiamas added a comment -

        Patrick can you please look at this one urgently? Thanks!

        Show
        Martin Dougiamas added a comment - Patrick can you please look at this one urgently? Thanks!
        Hide
        Paul Seigler added a comment -

        this is happening with Safari and iPad browsers as well

        Show
        Paul Seigler added a comment - this is happening with Safari and iPad browsers as well
        Hide
        Patrick Malley added a comment -

        This issue was created by either a core code change or a YUI upgrade from 2.0 to 2.0.1. I'm starting work on it now.

        Show
        Patrick Malley added a comment - This issue was created by either a core code change or a YUI upgrade from 2.0 to 2.0.1. I'm starting work on it now.
        Hide
        Petr Škoda added a comment -

        Please file the PULL request through this tracker instead, we are not processing the requests on jira at all. I am going to disable the issues and hopefully requests too there.

        Thanks.

        Show
        Petr Škoda added a comment - Please file the PULL request through this tracker instead, we are not processing the requests on jira at all. I am going to disable the issues and hopefully requests too there. Thanks.
        Hide
        Petr Škoda added a comment -

        Changing fix version because we are very close to 2.0.2 release.
        What is the status of this issue?

        Show
        Petr Škoda added a comment - Changing fix version because we are very close to 2.0.2 release. What is the status of this issue?
        Hide
        Patrick Malley added a comment -

        This was fixed back in January, but I submitted the pull request through github unsure what else I should do.

        I will submit it here shortly. Sorry about the delay.

        Show
        Patrick Malley added a comment - This was fixed back in January, but I submitted the pull request through github unsure what else I should do. I will submit it here shortly. Sorry about the delay.
        Hide
        Petr Škoda added a comment -

        Thanks, this Monday is the last PULL opportunity before the 2.0.2 release, the rest will go into 2.0.3.

        Show
        Petr Škoda added a comment - Thanks, this Monday is the last PULL opportunity before the 2.0.2 release, the rest will go into 2.0.3.
        Hide
        Martin Dougiamas added a comment -

        I see PULL-174 but I can't see why it was "rejected" when it could have been pushed to the next week.

        Anyway, someone in the stable team should please sort it out and get it integrated, thanks.

        Show
        Martin Dougiamas added a comment - I see PULL-174 but I can't see why it was "rejected" when it could have been pushed to the next week. Anyway, someone in the stable team should please sort it out and get it integrated, thanks.
        Hide
        Aparup Banerjee added a comment -

        just noting: i tried looking at this: commit was on January 17, 2011 but the rejection (after that date) in PULL-174 was due to menu failing to show arrow.

        Show
        Aparup Banerjee added a comment - just noting: i tried looking at this: commit was on January 17, 2011 but the rejection (after that date) in PULL-174 was due to menu failing to show arrow.
        Hide
        Sam Hemelryk added a comment -

        PULL-479 created.

        Show
        Sam Hemelryk added a comment - PULL-479 created.
        Hide
        Helen Foster added a comment -

        This issue is fixed in the latest 2.0.2+. Thanks everyone.

        Show
        Helen Foster added a comment - This issue is fixed in the latest 2.0.2+. Thanks everyone.

          People

          • Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: