Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-26107

Image uploaded into a topic can't be used

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.0.1
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Moodle 2.0.1+ (20110119)
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE

      Description

      In my course I want to insert a new text but I want to reuse an image that I uploaded some days before. I open the topic for editing and insert the new text. Now I want to get back the old image. I open the dialog and I can find the image. But clicking on it to use it does not work! Moodle tells me that the image already exists ... yes I know this but I can't use it. Should I upload the image every time when I insert a new text?

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                moodle.com moodle.com
                Reporter:
                krause Ralf Krause
                Participants:
                Component watchers:
                Matteo Scaramuccia, Jake Dallimore, Jun Pataleta, Ryan Wyllie, Andrew Nicols, Mathew May, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: