Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-26107

Image uploaded into a topic can't be used

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.0.1
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Moodle 2.0.1+ (20110119)
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE

      Description

      In my course I want to insert a new text but I want to reuse an image that I uploaded some days before. I open the topic for editing and insert the new text. Now I want to get back the old image. I open the dialog and I can find the image. But clicking on it to use it does not work! Moodle tells me that the image already exists ... yes I know this but I can't use it. Should I upload the image every time when I insert a new text?

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              moodle.com moodle.com
              Reporter:
              krause Ralf Krause
              Participants:
              Component watchers:
              Matteo Scaramuccia, Andrew Lyons, Dongsheng Cai, Huong Nguyen, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze, Andrew Lyons, Dongsheng Cai, Huong Nguyen, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: