Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-26186

Glossary autolinks not working in 2.6 dev

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.0, 2.1, 2.5.5, 2.6
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Glossary
    • Labels:
    • Testing Instructions:
      Hide
      1. In a master check-out.
      2. Turn on glossary filter.
      3. Add a glossary to a course, set to auto-link.
      4. Add a glossary entry, set to auto-link.
      5. Create a label containing the glossary term.
      6. Confirm that no errors were shown
      Show
      In a master check-out. Turn on glossary filter. Add a glossary to a course, set to auto-link. Add a glossary entry, set to auto-link. Create a label containing the glossary term. Confirm that no errors were shown
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE, MOODLE_21_STABLE, MOODLE_25_STABLE, MOODLE_26_STABLE
    • Pull Master Branch:

      Description

      When previewing a question, if there are Glossary autolinks in that question text or answers, clicking on the glossary link give an error:
      TypeError
      Y.JSON is undefined

      I think the orginal but here was fixed, but it has been broken again recently in master.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              dobedobedoh Andrew Nicols
              Reporter:
              rezeau Joseph Rézeau
              Peer reviewer:
              Tim Hunt
              Integrator:
              Dan Poltawski
              Participants:
              Component watchers:
              Adrian Greeve, Jake Dallimore, Mathew May, Mihail Geshoski, Peter Dias
              Votes:
              6 Vote for this issue
              Watchers:
              5 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: