Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-27815

Blog blocks appear to display erratically

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Won't Do
    • Affects Version/s: 2.0.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Blocks, Blog
    • Labels:
    • Database:
      Any
    • Testing Instructions:
      Hide

      Add a block to a blog. Select all blog pages for page context. check that the block appears reliably.

      Show
      Add a block to a blog. Select all blog pages for page context. check that the block appears reliably.
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE

      Description

      Add a block to your blog. Select page context any or all blog pages. Not sure if thats relevant. Ive seen my block not appear for several page loads. Then it seems to work. Apparently blogs use some sort of context guessing algorithm that may explain the erratic behavior.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                andyjdavis Andrew Davis
                Participants:
                Component watchers:
                Adrian Greeve, Jake Dallimore, Mathew May, Mihail Geshoski, Peter Dias, Adrian Greeve, Jake Dallimore, Mathew May, Mihail Geshoski, Peter Dias
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: