Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-28172

Forum attachments no longer displayed in 2.1

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.1, 2.2
    • Fix Version/s: 2.1.1
    • Component/s: Forum
    • Labels:
    • Testing Instructions:
      Hide

      1. Log in as an admin
      2. Browse to a course with a forum
      3. Edit the forum settings and ensure the "Maximum number of attachments" setting is set to two or more
      4. Start to create a new thread within the forum.
      5. In the content embed an image between some text
      6. In the file attachments section attach 2 files including one image and one other non-image file (such as a zip archive)
      7. Click "Post to forum"
      8. View the newly created thread
      9. Check that the embedded image is shown in the text where you embedded it
      10. Check that the attached image is shown at the bottom of the forum post
      11. Check that a link to download the other attached file is shown below the title of the post (to the right)

      Show
      1. Log in as an admin 2. Browse to a course with a forum 3. Edit the forum settings and ensure the "Maximum number of attachments" setting is set to two or more 4. Start to create a new thread within the forum. 5. In the content embed an image between some text 6. In the file attachments section attach 2 files including one image and one other non-image file (such as a zip archive) 7. Click "Post to forum" 8. View the newly created thread 9. Check that the embedded image is shown in the text where you embedded it 10. Check that the attached image is shown at the bottom of the forum post 11. Check that a link to download the other attached file is shown below the title of the post (to the right)
    • Affected Branches:
      MOODLE_21_STABLE, MOODLE_22_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_21_STABLE
    • Pull Master Branch:
      wip-MDL-28172-master

      Description

      Hello, after Moodle upgrade all the zip files attached to post I have made in Using Moodle forums are no more here either for posts made a few days ago and for older posts.
      I don't know if other filetypes or other users are impacted as I am only sure for my own posts.
      I am quite sure they were here on last friday.
      If necessary I can give one or 2 posts that I am sure were having zip files attached.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

                People

                • Votes:
                  3 Vote for this issue
                  Watchers:
                  6 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:
                    Fix Release Date:
                    1/Aug/11