Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-29417

When you click on a Wiki Comment in the Logs get Page ID missing error

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 2.0.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Commenting, Forum, Wiki (2.x)
    • Labels:
    • Database:
      MySQL
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE
    • Rank:
      18929

      Description

      When you select a list of actions from the Logs page and then select a Wiki Comment - you get the following message - A required parameter (pageid) was missing.
      When you click on the Forums View Discussion action you get:
      The requested URL /mod/forum/http/moodle.dbis.edu.hk/mod/forum/discuss.php was not found on this server.
      Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

        Activity

        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        Thanks for reporting this.

        I've put it on our backlog and we'll try to get to it as soon as we can.

        In the meantime adding more information, such as screenshots, replication instructions, fix test instructions, a workaround or even a code solution, will help us and other users.

        Show
        Michael de Raadt added a comment - Thanks for reporting this. I've put it on our backlog and we'll try to get to it as soon as we can. In the meantime adding more information, such as screenshots, replication instructions, fix test instructions, a workaround or even a code solution, will help us and other users.
        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        Thanks for reporting this issue.

        We have detected that this issue has been inactive for over a year. It was reported as affecting versions that are no longer supported.

        If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.5 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed.

        Michael d.

        TW9vZGxlDQo=

        Show
        Michael de Raadt added a comment - Thanks for reporting this issue. We have detected that this issue has been inactive for over a year. It was reported as affecting versions that are no longer supported. If you believe that this issue is still relevant to current versions (2.5 and beyond), please comment on the issue. Issues left inactive for a further month will be closed. Michael d. TW9vZGxlDQo=
        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        I'm closing this issue as it has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported.

        This is being done as part of a bulk annual clean-up of issues.

        If you still believe this is an issue in supported versions, please create a new issue.

        Show
        Michael de Raadt added a comment - I'm closing this issue as it has been inactive for over a year has been recorded as affecting versions that are no longer supported. This is being done as part of a bulk annual clean-up of issues. If you still believe this is an issue in supported versions, please create a new issue.

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: