Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-29983

question_type::local_name broken in master

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.2
    • Fix Version/s: 2.2
    • Component/s: Questions
    • Labels:

      Description

      More fall-out from MDL-29474

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Issue Links

              Activity

              Hide
              nebgor Aparup Banerjee added a comment -

              integrated and up for testing.

              Show
              nebgor Aparup Banerjee added a comment - integrated and up for testing.
              Hide
              ankit_frenz Ankit Agarwal added a comment -

              works as expected!

              Btw I liked the small icons (beside question types) in the "create new questions" popup, bring those back .
              Thanks

              Show
              ankit_frenz Ankit Agarwal added a comment - works as expected! Btw I liked the small icons (beside question types) in the "create new questions" popup, bring those back . Thanks
              Hide
              timhunt Tim Hunt added a comment -

              What do you mean? Surely the icons are still there?

              Show
              timhunt Tim Hunt added a comment - What do you mean? Surely the icons are still there?
              Hide
              ankit_frenz Ankit Agarwal added a comment -

              Hi Tim,
              Just rechecked, the icons are missing for me in master and 21. They are present in 20.
              Attached Screen.
              Thanks

              Show
              ankit_frenz Ankit Agarwal added a comment - Hi Tim, Just rechecked, the icons are missing for me in master and 21. They are present in 20. Attached Screen. Thanks
              Hide
              timhunt Tim Hunt added a comment -

              Wow, I did not notice that they had gone. That must have happened in the 2.1 changes. Please file a new MDL about that and I will fix it.

              Show
              timhunt Tim Hunt added a comment - Wow, I did not notice that they had gone. That must have happened in the 2.1 changes. Please file a new MDL about that and I will fix it.
              Hide
              stronk7 Eloy Lafuente (stronk7) added a comment -

              And this has been sent upstream (already available @ git and cvs repos). Many, many thanks!

              Closing as fixed, ciao

              Show
              stronk7 Eloy Lafuente (stronk7) added a comment - And this has been sent upstream (already available @ git and cvs repos). Many, many thanks! Closing as fixed, ciao
              Hide
              ankit_frenz Ankit Agarwal added a comment -

              Created MDL-30069 to fix the icons issue
              Thanks

              Show
              ankit_frenz Ankit Agarwal added a comment - Created MDL-30069 to fix the icons issue Thanks

                People

                • Votes:
                  0 Vote for this issue
                  Watchers:
                  0 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved:
                    Fix Release Date:
                    5/Dec/11