Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-31246

In a URL resource the 'Display' setting is Auto no matter what you select.

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: 2.1.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Resource
    • Labels:
    • Affected Branches:
      MOODLE_21_STABLE
    • Rank:
      37706

      Description

      As above; you can select whatever you like for this option but you get Auto.

      There's probably easier ways but I detected this by putting a trap in the url_get_final_display_type() function in locallib (mod/url/locallib.php). When displaying the $url object the 'display' field is always zero regardless of the selection. I tried this with a variety of URLs (just in case). Some with extensions, some not. Same result.

        Activity

        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        Hi, Howard.

        I tried this in 2.1.4+ and the display value seemed to be changing appropriately (using the test you suggested). There has been some work in this area lately, it might have been MDL-30005. It might be worth upgrading to see if the problem persists.

        Show
        Michael de Raadt added a comment - Hi, Howard. I tried this in 2.1.4+ and the display value seemed to be changing appropriately (using the test you suggested). There has been some work in this area lately, it might have been MDL-30005 . It might be worth upgrading to see if the problem persists.

          People

          • Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: