Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-31675

Server file repository doesn't find files used in forum or database

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.1.4
    • Fix Version/s: 2.3
    • Component/s: Repositories
    • Labels:
      None
    • Testing Instructions:
      Hide

      Testing difficulty: easy

      1. As a teacher in a course, create new instance of Forum, Glossary and Database activity modules.
      2. Fill the activities with files: Put some posts with embedded media and attached files into the Forum. Add some entries with embedded media and attachments into the Glossary. Create some entries with files in the Database (you can use Image Gallery preset effectively here)
      3. Create a Folder module
      4. Edit the content of the Folder
      5. TEST: Make sure that the File picker > Server files repository provides access to files in the Forum, Glossary and Database

      Show
      Testing difficulty: easy 1. As a teacher in a course, create new instance of Forum, Glossary and Database activity modules. 2. Fill the activities with files: Put some posts with embedded media and attached files into the Forum. Add some entries with embedded media and attachments into the Glossary. Create some entries with files in the Database (you can use Image Gallery preset effectively here) 3. Create a Folder module 4. Edit the content of the Folder 5. TEST: Make sure that the File picker > Server files repository provides access to files in the Forum, Glossary and Database
    • Affected Branches:
      MOODLE_21_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_23_STABLE
    • Pull from Repository:
    • Pull Master Branch:
      MDL-31675-file-browsing

      Description

      I've created a folder and added a file. From an other course the file is visible with Server file repository structure.
      I went back th the same course added a forum and attached a file to a forum posting. I did the same with a database activity. The attached file is visible in the course activity. If I go to the other course and try to connect the file attachments from forum or database its not visible in the server file structure.

      Is it a bug or a feature?
      If its a feature: Which activities are supported? Docs says that lesson is working (http://docs.moodle.org/22/en/Server_files_repository)

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                2 Vote for this issue
                Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Fix Release Date:
                  25/Jun/12