Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-32295

Edit screen shows "this page" instead of "next page" on matching questions

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 2.0.4
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Lesson
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_20_STABLE
    • Rank (Obsolete):
      39131

      Description

      When a matching question setting is "next page" on correct answer jump, the edit screen nevertheless shows "this page."

        Activity

        Mark Dubis created issue -
        Mark Dubis made changes -
        Field Original Value New Value
        Attachment screenshot-1.jpg [ 27788 ]
        Mark Dubis made changes -
        Attachment screenshot-2.jpg [ 27789 ]
        Hide
        Tim Hunt added a comment -

        The Lesson (still) does not use the standard Moodle question bank, so this is purely a lesson module bug. Reassigning.

        Show
        Tim Hunt added a comment - The Lesson (still) does not use the standard Moodle question bank, so this is purely a lesson module bug. Reassigning.
        Tim Hunt made changes -
        Assignee Tim Hunt [ timhunt ] Rossiani Wijaya [ rwijaya ]
        Component/s Lesson [ 10075 ]
        Component/s Questions [ 10087 ]
        Hide
        sachintha rajith added a comment -

        Hi all,
        I can't reproduce the bug. It seems it is not existing in Moodle 2.2 versions. Can you give me sime further information to reproduce the bug.

        Show
        sachintha rajith added a comment - Hi all, I can't reproduce the bug. It seems it is not existing in Moodle 2.2 versions. Can you give me sime further information to reproduce the bug.
        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        Hi, Mark.

        I was not able to reproduce that either. Perhaps you could provide us with some replication steps. It might be worth checking if this same behaviour is replicatable on another system, like demo.moodle.net.

        Show
        Michael de Raadt added a comment - Hi, Mark. I was not able to reproduce that either. Perhaps you could provide us with some replication steps. It might be worth checking if this same behaviour is replicatable on another system, like demo.moodle.net.
        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        I was not able to find an issue that has worked on this area recently, but I will ask Rosie if she knows of any.

        Show
        Michael de Raadt added a comment - I was not able to find an issue that has worked on this area recently, but I will ask Rosie if she knows of any.
        Michael de Raadt made changes -
        Attachment Showing the desrired behaviour.jpg [ 27805 ]
        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        Rosie says she has not made recent changes in this area.

        Show
        Michael de Raadt added a comment - Rosie says she has not made recent changes in this area.
        Hide
        Mark Dubis added a comment -

        I am using Moodle 2.0.3. To replicate, create a lesson and then create a matching question page. Leave correct answer jump as default "Next page." Save. Click "Edit" in Lesson Administration navigation bar. Correct answer jump displays as "this page" rather than "next page."

        I have tested this on the demo site at demo.moodle.net and this problem does not occur there, so this bug does not seem to be in Moodle 2.2.1.

        Show
        Mark Dubis added a comment - I am using Moodle 2.0.3. To replicate, create a lesson and then create a matching question page. Leave correct answer jump as default "Next page." Save. Click "Edit" in Lesson Administration navigation bar. Correct answer jump displays as "this page" rather than "next page." I have tested this on the demo site at demo.moodle.net and this problem does not occur there, so this bug does not seem to be in Moodle 2.2.1.
        Michael de Raadt made changes -
        Affects Version/s 2.0.4 [ 10652 ]
        Affects Version/s 2.2.2 [ 11552 ]
        Hide
        Michael de Raadt added a comment -

        Hi, Mark.

        Thanks for reporting this.

        I went back and tested this with Moodle 2.1 (our oldest supported version) and it worked correctly. Therefore I assume, if there is a problem, it is not present in supported versions.

        I'm closing this issue and I encourage you to upgrade.

        Show
        Michael de Raadt added a comment - Hi, Mark. Thanks for reporting this. I went back and tested this with Moodle 2.1 (our oldest supported version) and it worked correctly. Therefore I assume, if there is a problem, it is not present in supported versions. I'm closing this issue and I encourage you to upgrade.
        Michael de Raadt made changes -
        Status Open [ 1 ] Closed [ 6 ]
        Resolution Won't Fix [ 2 ]

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: