Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-33339

Pdf files won't embed or in-frame since upgrade to 2.2.3

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Not a bug
    • Affects Version/s: 2.2.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Resource
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_22_STABLE
    • Rank:
      41192

      Description

      my pdf files won't embed or in frame since I upgraded to 2.23.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Michael de Raadt added a comment -

          Hi, Vernella.

          Could you elaborate on your report? Are the PDFs not appearing at all? Are they appearing, but blank? Are they popping up instead of being embedded?

          Can you suggest a set of replication steps we could follow to reproduce your problem? What settings have you tried and what is the result?

          This also has to do with plugins in your browser. Have you tried this in different browsers to see if this behaviour is consistent?

          Show
          Michael de Raadt added a comment - Hi, Vernella. Could you elaborate on your report? Are the PDFs not appearing at all? Are they appearing, but blank? Are they popping up instead of being embedded? Can you suggest a set of replication steps we could follow to reproduce your problem? What settings have you tried and what is the result? This also has to do with plugins in your browser. Have you tried this in different browsers to see if this behaviour is consistent?
          Hide
          Vernellia Randall added a comment -

          You are right this is an issue of my browser? Firefox.

          Show
          Vernellia Randall added a comment - You are right this is an issue of my browser? Firefox.
          Hide
          Michael de Raadt added a comment -

          Hi, Vernella.

          I'm closing this as I don't think it's a bug in Moodle.

          Show
          Michael de Raadt added a comment - Hi, Vernella. I'm closing this as I don't think it's a bug in Moodle.

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: