Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-35067

Formal White Theme does not properly display paragraphs of messages (forum posts).

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.3.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Themes
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_23_STABLE

      Description

      I noticed an interesting problem recently about forum posts using the Formal White theme in Moodle 2.3.1+. I don't think this was happening in Moodle 2.2.2+.

      When creating a forum post, hitting the Enter key produces a visible paragraph, as expected. But upon finishing the post, the paragraphs are visually removed. It is as though a line feed is created, but not a paragraph. (see graphic).

      I think that I proved to myself that this only happens in formal white, since switching to either Standard or Afterburner properly displays paragraphs.

      I am quite sure that this never happened in Moodle 2.2.2+ and earlier Moodle 2 versions.

      I am also confident that it is how Formal White is incorrectly displaying <p></p> html tags. I highlighted the message with paragraphs that did not show paragraphs, and copied it into a brand new html webpage in Dreamweaver. The paragraphs showed correctly! I was able to look at the code and the <p></p> pairs were there.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                lazydaisy Mary Evans
                Reporter:
                rjerz Rick Jerz
                Participants:
                Component watchers:
                Bas Brands, Amaia Anabitarte, Carlos Escobedo, Sara Arjona (@sarjona), Víctor Déniz Falcón
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: