Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-3549

Glossary index by alphabet missign one letter in Hebrew

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.5.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Glossary
    • Labels:
      None
    • Environment:
      All
    • Affected Branches:
      MOODLE_15_STABLE
    • Rank:
      10903

      Description

      My site uses Hebrew localization. When I create a glossary, the first page shown an index of letters. However - one letter is missing.

      The current list of letters is:

      אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת

      The missing letter is ס which should be located between נ and ע.

      Any idea where the letters are defined and/or how to fix this problem?

        Activity

        Hide
        Martin Dougiamas added a comment -

        From dovix (dovix2003 at yahoo.com) Saturday, 18 June 2005, 01:03 AM:

        Another try:

        The Hebrew alphabet:

        ??????????????????????

        The letter missing from the glossary is ? located between ? and ?

        From dovix (dovix2003 at yahoo.com) Saturday, 18 June 2005, 01:04 AM:

        To view the second post properly, please change the page encoding to utf-8 on your browser.

        Note: this was also reported in the forums:

        http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=25399

        From dovix (dovix2003 at yahoo.com) Tuesday, 9 August 2005, 05:37 AM:

        I am closing this bug. It was an error in translation of the string alphabet in moodle.php.

        Show
        Martin Dougiamas added a comment - From dovix (dovix2003 at yahoo.com) Saturday, 18 June 2005, 01:03 AM: Another try: The Hebrew alphabet: ?????????????????????? The letter missing from the glossary is ? located between ? and ? From dovix (dovix2003 at yahoo.com) Saturday, 18 June 2005, 01:04 AM: To view the second post properly, please change the page encoding to utf-8 on your browser. Note: this was also reported in the forums: http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=25399 From dovix (dovix2003 at yahoo.com) Tuesday, 9 August 2005, 05:37 AM: I am closing this bug. It was an error in translation of the string alphabet in moodle.php.
        Hide
        Michael Blake added a comment -

        assign to a valid user

        Show
        Michael Blake added a comment - assign to a valid user

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: