Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-36642

report/log/index.php is pretty broken for mnet logs

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Closed
    • Major
    • Resolution: Fixed
    • 2.2.6, 2.7
    • None
    • Logging, MNet, Reports
    • None
    • MOODLE_22_STABLE, MOODLE_27_STABLE
    • Moderate

    Description

      Whilst debugging MDL-36640 I've been trying to test the mnet log report but it's somewhat broken.

      • Set up a new moodle MNet peer
      • From the Networking -> Peers -> [Peer Name] page select the 'Logs' tab
      • See it go bang

      It looks like it doesn't behave well when the mnet_log table is empty (which it is initially).


      Edited: in 2.7 the error message does not appear but logs are displayed incorrectly. See comments below.

      Attachments

        1. some_logs.png
          some_logs.png
          261 kB
        2. no_logs.png
          no_logs.png
          282 kB

        Issue Links

          Activity

            People

              dobedobedoh Andrew Lyons
              dobedobedoh Andrew Lyons
              Andrew Lyons, Huong Nguyen, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze, Stevani Andolo, Adrian Greeve, Jake Dallimore, Mathew May, Mihail Geshoski
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              5 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: