Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-37110

Move question is not working

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.3.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Questions
    • Labels:
    • Difficulty:
      Easy
    • Affected Branches:
      MOODLE_23_STABLE

      Description

      When you try to move a multichoice question using the Move icon, after changing the category and pressing the Move Question(s) button an error is displayed for the Choice 1 grade item of the form : One of the choices should be 100%, so that it is possible to get a full grade for this question. 100%

      Additionnaly 2 errors are displayed if debugging is activated:
      Notice: Undefined index: answer in C:\wamp\www\moodle_test23\question\type\multichoice\edit_multichoice_form.php on line 103
      Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\moodle_test23\question\type\multichoice\edit_multichoice_form.php on line 109

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              timhunt Tim Hunt
              Reporter:
              jmvedrine Jean-Michel Vedrine
              Participants:
              Component watchers:
              Tim Hunt, Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: