Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-3836

HTML editor text markup <span> tags nullifies language filters

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Trivial
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 1.5
    • Fix Version/s: 2.0
    • Component/s: HTML Editor (TinyMCE)
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Linux
    • Database:
      MySQL
    • Affected Branches:
      MOODLE_15_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_20_STABLE

      Description

      I have not seen this one before. It could be a duplicate.

      When entering a separate language using the (i.e., <span lang=ja>), the language filter works OK until I use the HTML editor to mark up text (make bold, h1 etc.)

      It seems that the closing </span> tag from the regular text markup nullifies the language filter tag.

      Changing the HTML code to regular tags (<b>text </b>) seems to work.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              scyrma Mathieu Petit-Clair
              Reporter:
              imported Imported
              Tester:
              Nobody Nobody
              Participants:
              Component watchers:
              Andrew Lyons, Dongsheng Cai, Huong Nguyen, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Fix Release Date:
                24/Nov/10