Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-41091

Question engine issue that makes unit testing impossible

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Closed
    • Minor
    • Resolution: Fixed
    • 2.5.1
    • 2.4.6, 2.5.2
    • Questions
    • MOODLE_25_STABLE
    • MOODLE_24_STABLE, MOODLE_25_STABLE
    • Hide

      The unit tests are sufficient to verify this does not cause any regressions.

      The only way to test that this change has the desired effect is the install OpenMark, and qbehaviour_opaque and qtype_opaque, and then run the and qbehaviour_opaque. I have done this and can confirm this fix works. I don't think you should waste your time verifying that.

      Show
      The unit tests are sufficient to verify this does not cause any regressions. The only way to test that this change has the desired effect is the install OpenMark, and qbehaviour_opaque and qtype_opaque, and then run the and qbehaviour_opaque. I have done this and can confirm this fix works. I don't think you should waste your time verifying that.

    Description

      I just found this testing qbehaviour_opaque

      Attachments

        Activity

          People

            timhunt Tim Hunt
            timhunt Tim Hunt
            Sam Marshall Sam Marshall
            Sam Hemelryk Sam Hemelryk
            Jason Fowler Jason Fowler
            Safat Shahin, Tim Hunt, Andrew Lyons, Huong Nguyen, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze, Stevani Andolo
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              9/Sep/13