Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-43345

Unable to add a link to an image when using Internet Explorer 11

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.5.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: HTML Editor (TinyMCE)
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_25_STABLE

      Description

      A user is trying to hyperlink an image to a file using Internet Explorer 11 and it's not working.

      Steps to reproduce:

      1. Using Internet Explorer 11, create a new page (or edit an existing one).
      2. Select an existing image or upload a new one. Then right-click and select Insert/edit link
      3. Upload or select a document to link to.
      4. View the source in TinyMCE. The link isn't created.

      It works correctly in IE 10 and in other browsers.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              tim.martinez Tim Martinez
              Participants:
              Component watchers:
              Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: