Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-44325

IE10 and IE11: Problems inserting links & saving forum posts

    XMLWordPrintable

    Details

    • Affected Branches:
      MOODLE_25_STABLE, MOODLE_26_STABLE

      Description

      Hello,
      There seems to be quite a serious bug with IE10 and the moodle text editor.

      I have created a 40 second screencast demonstrating the two issues as they are on demo.moodle.net http://screencast.com/t/PztHMHEdg

      To re-create the issues:
      1) Using IE10: Go to a moodle site (I tested on demo.moodle.net & moodle.org)
      2) Create a new forum post
      3) Enter a couple of paragraphs of text (so the scroll bar appears), try inserting a link using the link button

      result: The text area will scroll to the top of the page and not insert the link

      4) Click the 'post to forum' button

      result: you will be informed that the 'message' section is 'required' (acting as if it's empty) to fix you have to re-focus on it and then 'post to forum'

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                mandrews Mark Andrews
                Participants:
                Component watchers:
                Jake Dallimore, Jun Pataleta, Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze, Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                5 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: