Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-48094

Behat test failing to log in when run after others, but passes when run alone

    XMLWordPrintable

    Details

    • Affected Branches:
      MOODLE_27_STABLE, MOODLE_28_STABLE

      Description

      I thought I had simple steps to reproduce here, but it is obviously not as simple as I thought.

      Install multiple OU question types into a master install:

      • qtype_combined
      • qtype_ddimageortext
      • qtype_gapselect
      • qtype_oumultiresponse
      • qtype_pmatch
      • qtype_varnumericset
      • qtype_varnumeric

      Run the Behat tests for --tags qtype_combined,qtype_ddimageortext

      You will see two failures. The first one in qtype_combined is a known issue. The interesting one is the qtype_ddimageortext one. Now run that test alone: ..../question\type\ddimageortext\tests\behat\basic_test.feature. It passes.

      So, something from the previous test is breaking this following test, which should not happen, but I can't work out what, and simpler examples do not break.

      Obviously each scenario should be independent.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                timhunt Tim Hunt
                Participants:
                Component watchers:
                Andrew Nicols, Mathew May, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: