Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-48361

BUG with portfolios

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Not a bug
    • Affects Version/s: 2.8, 2.8.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Forum, Portfolio
    • Labels:
      None
    • Environment:
      I built moodle site with "MoodleWindowsInstaller-latest-28.zip" on win2003(Chinese version).
    • Database:
      MySQL
    • Affected Branches:
      MOODLE_28_STABLE

      Description

      I built moodle site with "MoodleWindowsInstaller-latest-28.zip" on win2003(Chinese version) .
      when export content by portfolios, such as forum posts to html pages ,there are mass digital gibberish ! why ? is it a bug ? for windows server.

        Attachments

        1. changeencoding.png
          changeencoding.png
          55 kB
        2. original post.png
          original post.png
          158 kB
        3. post.html
          0.4 kB
        4. post.png
          post.png
          75 kB
        5. withchangedencoding.png
          withchangedencoding.png
          27 kB

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            swfczengrui zengrui
            Participants:
            Component watchers:
            Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze, Amaia Anabitarte, Carlos Escobedo, Ferran Recio, Sara Arjona (@sarjona), Víctor Déniz Falcón
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: