Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-50790

Reply to email feature strips entire content of message from gmail reply

    XMLWordPrintable

    Details

    • Sprint:
      Team Both Sprint 1

      Description

      Seems to be somehow related to the reply stripping feature in MDL-48002 - perhaps caused by recent changes since we only discovered this after upgrading to 2.9.1.

      Steps to reproduce:

      1. Enable and configure the reply to email feature.
      2. Post a forum post
      3. Reply to that forum post using gmail

      Expected results:

      1. The reply is posted on forum

      Actual results:

      1. A blank message is posted

      I have added a fixture to this issue which demonstrates the issue.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              cameron1729 cameron1729
              Reporter:
              poltawski Dan Poltawski
              Peer reviewer:
              Ryan Wyllie
              Integrator:
              Andrew Nicols
              Tester:
              CiBoT
              Participants:
              Component watchers:
              Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              Votes:
              5 Vote for this issue
              Watchers:
              12 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Fix Release Date:
                9/Nov/15