Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.6
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Quiz
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Linux
    • Database:
      MySQL
    • Affected Branches:
      MOODLE_16_STABLE
    • Rank:
      11457

      Description

      I have created a new quiz amd added some questions to it. See attached file new_quiz.png for details.

      I then clicked on preview and the order of questions look good.

      Then when back to edit the quiz and this time I used the reorder tool to reorder the questions. See the attached file new_quiz_reordered.png.

      If I now go to preview the quiz, the order has not changed. It is still the same as before and yet when I go back to edit the quiz the order shown is the correct order as shown in new_quiz_reordered.

      If I use the arrows to reorder then preview the quiz it looks perfect so it is only the reordering tool that seems to be buggy on my system.

        Activity

        Hide
        Martin Dougiamas added a comment -

        From Gustav Delius (gwd2 at york.ac.uk) Thursday, 11 May 2006, 08:40 PM:

        This will be easy to fix once CVS is working again. In the meantime simply click on the Start new attempt button on the preview screen when you want to see a new attempt that takes the changes into account.

        From (daan at westnet.com.au) Saturday, 13 May 2006, 06:38 AM:

        Thanks, pressing start new attemp worked.

        From Gustav Delius (gwd2 at york.ac.uk) Saturday, 13 May 2006, 06:40 PM:

        Now fixed

        Show
        Martin Dougiamas added a comment - From Gustav Delius (gwd2 at york.ac.uk) Thursday, 11 May 2006, 08:40 PM: This will be easy to fix once CVS is working again. In the meantime simply click on the Start new attempt button on the preview screen when you want to see a new attempt that takes the changes into account. From (daan at westnet.com.au) Saturday, 13 May 2006, 06:38 AM: Thanks, pressing start new attemp worked. From Gustav Delius (gwd2 at york.ac.uk) Saturday, 13 May 2006, 06:40 PM: Now fixed
        Hide
        Michael Blake added a comment -

        assign to a valid user

        Show
        Michael Blake added a comment - assign to a valid user

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: