Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-56168

Boost default colours not applied on a fresh install

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.2
    • Fix Version/s: 3.2
    • Component/s: Themes
    • Labels:
    • Testing Instructions:
      Hide
      1. Create a new instance
      2. Login as admin
      3. Select a Boost as the site's theme
      4. Confirm that the accent colour is blue (links are blue, ...)
      5. Go the theme settings and change the accent colour to another one
      6. Confirm that it took effect
      7. Remove the accent colour
      8. Confirm that the page is styled as it was initially, in blue
      Show
      Create a new instance Login as admin Select a Boost as the site's theme Confirm that the accent colour is blue (links are blue, ...) Go the theme settings and change the accent colour to another one Confirm that it took effect Remove the accent colour Confirm that the page is styled as it was initially, in blue
    • Affected Branches:
      MOODLE_32_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_32_STABLE
    • Pull from Repository:
    • Pull Master Branch:
      MDL-56168-master

      Description

      1. Create a new instance
      2. Login as admin
      3. Select a Boost as the site's theme

      Expected

      The accent colour is blue.

      Actual

      The accent colour is dark gray

        Attachments

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              5 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Fix Release Date:
                5/Dec/16