Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-6144

wiki [[uplrejsect]] error - not consistant

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 1.6, 1.7, 1.8, 1.9, 1.9.1, 1.9.2, 1.9.3, 1.9.4
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      All
    • Database:
      Any
    • Affected Branches:
      MOODLE_16_STABLE, MOODLE_17_STABLE, MOODLE_18_STABLE, MOODLE_19_STABLE

      Description

      This issue was reported on Moodle forums twice but never got any attention, see:

      http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=39233

      http://moodle.org/mod/forum/discuss.php?d=14082

      I'm also attaching a screenshot for this error message. Basically, it's not consistent. When you enable binary file upload in eWiki, and upload a picture file in the Attachments tab, sometimes it uploaded correctly, sometime you just got this [[uplrejsect]] error message and saying that No files uploaded yet. It does not matter with your image file size. I think this is a big bug so if this could be fixed ASAP that would be really cool. thanks!

        Gliffy Diagrams

          Attachments

            Activity

              People

              • Votes:
                15 Vote for this issue
                Watchers:
                9 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: