Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-63632

Forum provider not deleting data for users who did not create the discussion

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.3.8, 3.4.5, 3.5.2, 3.6
    • Fix Version/s: 3.3.9, 3.4.6, 3.5.3
    • Component/s: Forum, Privacy
    • Labels:

      Description

      I've discovered that we do not correctly delete some data if a user did not post the discussion.

      Although we have copious unit tests, we don't test this particular case yet (grr).

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              dobedobedoh Andrew Nicols
              Reporter:
              dobedobedoh Andrew Nicols
              Peer reviewer:
              Mihail Geshoski
              Integrator:
              Eloy Lafuente (stronk7)
              Tester:
              CiBoT
              Participants:
              Component watchers:
              Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze, Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Fix Release Date:
                12/Nov/18