Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-64455

invalidresponse error displayed when going back to dashboard

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 3.6
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: User Tours
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_36_STABLE

      Description

      How to reproduce (it happens in Chrome, haven't tested other browsers):

      1. Login in hq moodle site.
      2. While in dashboard, click the message icon next to a user in the online users block. You'll be sent to the message index page.
      3. Click Back in the browser. Once the dashboard is loaded again, an invalidresponse error modal appears.

      I inspected the network requests, it seems to be related with user tours:

      args: {
          tourid: "4",
          context: 301,
          pageurl: "https://HQMOODLESITE/my/"
      }
      index: 0
      methodname: "tool_usertours_fetch_and_start_tour"

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              dpalou Dani Palou
              Participants:
              Component watchers:
              Andrew Nicols, Jun Pataleta, Michael Hawkins, Shamim Rezaie, Simey Lameze
              Votes:
              3 Vote for this issue
              Watchers:
              5 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: