Moodle
  1. Moodle
  2. MDL-6478

Unit tests (not) working - Simpletest

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.7
    • Fix Version/s: 1.7
    • Component/s: Other
    • Labels:
      None
    • Environment:
      All.
    • Database:
      Any
    • Affected Branches:
      MOODLE_17_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_17_STABLE
    • Rank:
      28351

      Description

      From OU Bugzilla Bug 1351. At present, with limited use of unit tests no problems have been found, but it's best to copy fixes and enhancements (from OU local cvs) to lib/simpletestlib.php functions now:

      load_test_table - parameters.
      load_test_data
      wipe_sequences - global.
      _private_execute_sql

      Note, simpletestlib.php now contains functions/classes from OU _tools/runsimpletest/dbutils.php, expectations.php ... and others.

        Activity

        Hide
        Nick Freear added a comment -

        Patch for cvs:/lib/simpletestlib.php

        Show
        Nick Freear added a comment - Patch for cvs:/lib/simpletestlib.php
        Hide
        Nick Freear added a comment -

        Patch committed to cvs, simpletestlib.php

        Show
        Nick Freear added a comment - Patch committed to cvs, simpletestlib.php

          People

          • Assignee:
            Nick Freear
            Reporter:
            Nick Freear
            Tester:
            Nobody
            Participants:
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: