Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-65511

'Send forum post notifications with no editing-time delay' not visible in 'Advanced' forum post page

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.7
    • Fix Version/s: 3.7
    • Component/s: Forum
    • Labels:
    • Testing Instructions:
      Hide
      1. Log in as Admin
      2. Create a Course.
      3. Create a Forum in the Course
      4. Go to the Forum.
      5. Add a Discussion.
        • Choose the advanced form
      6. In the "Add new discussion" page
        • make sure you can see the 'Send forum post notifications with no editing-time delay' setting.
      7. Add the discussion in the Forum.
      8. Go to the forum's discussions list page
      9. Go to the discussion you've previously added.
      10. Add a reply to the Discussion.
        • Choose the advanced form
      11. In the "Add reply" page
        • make sure you can see the 'Send forum post notifications with no editing-time delay' setting.
      Show
      Log in as Admin Create a Course. Create a Forum in the Course Go to the Forum. Add a Discussion. Choose the advanced form In the "Add new discussion" page make sure you can see the 'Send forum post notifications with no editing-time delay' setting. Add the discussion in the Forum. Go to the forum's discussions list page Go to the discussion you've previously added. Add a reply to the Discussion. Choose the advanced form In the "Add reply" page make sure you can see the 'Send forum post notifications with no editing-time delay' setting.
    • Affected Branches:
      MOODLE_37_STABLE
    • Fixed Branches:
      MOODLE_37_STABLE
    • Epic Link:
    • Pull Master Branch:
      MDL-65511-master

      Description

      When a user creates a new topic or reply to an existing post and click on 'Advanced' options, all possible options should be visible for users with 'moodle/course:manageactivities' capability. But 'Send forum post notifications with no editing-time delay' option is not visible in Advanced post page anymore.

      It seems $inpagereply should be false, but is true.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                6 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Fix Release Date:
                  20/May/19

                  Time Tracking

                  Estimated:
                  Original Estimate - Not Specified
                  Not Specified
                  Remaining:
                  Remaining Estimate - 0 minutes
                  0m
                  Logged:
                  Time Spent - 2 hours, 20 minutes
                  2h 20m