Uploaded image for project: 'Moodle'
  1. Moodle
  2. MDL-66204

Invalidresponse when enrolling students

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Not a bug
    • Affects Version/s: 3.7.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: User management
    • Labels:
      None
    • Affected Branches:
      MOODLE_37_STABLE

      Description

      When I go to a course and select enrolled user page to add more students using enrol users, I get invalidresponse "invalid response value detected" message shows up when I type in a letter the in search box.

        Attachments

        1. 2019-07-22_10-01-01.jpg
          2019-07-22_10-01-01.jpg
          14 kB
        2. image001.png
          image001.png
          21 kB
        3. image003.png
          image003.png
          0.6 kB
        4. image003.png
          image003.png
          0.6 kB
        5. image003.png
          image003.png
          0.6 kB
        6. image005.jpg
          image005.jpg
          0.4 kB
        7. image005.jpg
          image005.jpg
          0.4 kB
        8. image005.jpg
          image005.jpg
          0.4 kB
        9. image007.png
          image007.png
          0.6 kB
        10. image008.jpg
          image008.jpg
          0.4 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              yongra Yong Ra
              Participants:
              Component watchers:
              Amaia Anabitarte, Carlos Escobedo, Sara Arjona (@sarjona), Víctor Déniz Falcón
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: